RoBeau - RoBeau Handelsonderneming

RoBeau V.O.F      
Boekelosestraat 302
7548AW  Enschede

(+31) 6 514 00 778
(+31) 6 255 998 79
RoBeau
handelsonderneming
RoBeau
Ga naar de inhoud

RoBeau

RoBeau V.O.F
RoBeau V.O.F
(Handelsonderneming)
'‘Samen sta je sterk' dat dachten de grondleggers van RoBeau V.O.F ook toen ze in 2008 constructief gingen samenwerken. Door al meer dan een decennia als twee verschillende ondernemingen samengewerkt te hebben in zowel de koel- warmte en installatietechniek werd het tijd voor een samensmelting van de twee separate organisaties. Onder de naam RoBeau V.O.F en RoBeau Montage werden de krachten gebundeld.
Hoewel het twee afzondelijke bedrijven zijn, versterken ze elkaar.
 
 
Assortiment:
 
Ons klimaat veranderd, dat weten we allemaal. De zomers worden zwoeler en warmer. De airconditioner doet zijn intrede in Nederland en België. Helaas is het niet overal mogelijk een Split-Unit airconditioner op te monteren (airco's met een grote buiten kast en een waaier unit binnenshuis) Veelal door esthetische problemen is het onmogelijk een ‘buiten-unit’ te plaatsen. Eigenaren van monumentale panden, flat- en huurwoningen lopen allemaal tegen het zelfde probleem aan. Ze krijgen geen toestemming om een ‘buiten-unit’ te plaatsen. Menig VVE houdt terecht “de boot af” als één van haar bewoners het ook maar oppert om een airco te laten plaatsen. Voor al deze mensen is er nu een uitkomst: de Monoblock-airco. Dit zijn volwaardige airco’s zonder buiten unit!. Deze airco’s worden binnen in uw woon- slaap of zolderkamer opgehangen met slecht 1 á 2 gaten in de buiten muur, waarop een ventiel (rooster) geplaatst wordt. Deze kunststof ventielen zijn eventueel overschilderbaar in de kleur van de buiten muur, waardoor ze bijna niet opvallen. Zo kunt u toch genieten van wat verkoeling in de steeds warmer wordende zomers!
 
Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden bij u thuis, kantoor of bedrijfspand.

Wij hebben ook een fysieke showroom, waar enkele monoblockairco werkend hangen. Hier bent u van harte welkom, uitsluitend op afspraak, om deze monoblockairco's te ervaren, zien en te voelen.
showroom te Wijchen:
bedrijfsverzamelgebouw 'Bij Floor'
Havenweg 4
6603AS  Wijchen (bij Nijmegen)
samen staan we sterk
Veel gestelde vragen:
Betalingsmogelijkheden bij RoBeau (Handelsonderneming)

Binnen de webshops van RoBeau (Handelsonderneming) kunt u uit verschillende  betaalmogelijkheden een keuze maken.
De betaalopties waaruit u kunt kiezen binen de webshops zijn:

iDeal
Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u  gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING,  RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is iDeal  voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct  online in een beveiligde omgeving voltooien.

iDeal QR (uitsluitend in Nederland)
 Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet  in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te  ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode.  De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het  midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende  stappen

Bancontact
Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan  kunt u gebruikmaken indien u klant bent bij één van de volgende banken:  Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of  Record Bank.

Overboeking per bank
Kiest u liever voor overboeking per bank? Dan ligt het initiatief van  de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in  behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt.  Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag  van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer  bij uw overboeking.

PayPal
U kunt alleen met PayPal betalen indien u een PayPal account heeft.

Betalen bij afhalen (uitsluitend á contant)
Als u liever uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ook kiezen voor  de optie betalen bij afhalen Als u middels deze optie een bestelling  plaatst op onze webshop, neem dan altijd eerst contact op met ons om te  checken of het product op voorraad is. Zo voorkomt u dat u voor niets  naar onze vestiging komt. Let u er op dat u bij ons op locatie niet kunt  pinnen. Wij waarderen het als u het bedrag contant betaald, aangezien  wij geen pinautomaat hebben.
www.WarmtepanelenSpecialist.nl

www.MonoblockSpecialist.nl

www.WarmtepanelenExpert.nl

(+31) 6 514 00 778
(+31) 225 998 79

RoBeau V.O.F

Turkan Genc
Rob van den Brug
Boekelosestraat 302
7548AW  Enschede


Turkan Genc
Rob van den Brug
Boekelosestraat 302
7548AW  Enschede
T. +31 6 514 00 778
T. +31 6 225 998 79

RoBeau V.O.F.
KvK:  81770820
BTW: NL862214282B01
Bank: NL46 RABO 0192 0362 38

Terug naar de inhoud